vineri, 29 martie, 2024

Au fost cele mai bune prietene, dar acum.. Adevarul despre relatia dintre Teo Trandafir si Tanta. Nuami a dezvaluit ce s-a intamplat, de fapt

Distribuie:

Publicat:

Tanta – Nuami Dinescu – a fost multi colega de platou cu Teo Trandafir, iar toti cei care le-au urmarit de-a lungul timpului au presupus ca intre ele exista o relatie excelenta.

Tanta a rememorat acei ani si a oferit informatii foarte interesante despre ceea ce se intampla atunci cand ea si Teo nu erau filmate.
„A fost o relatie buna, cum s-a vazut la televizor. Din punct de vedere profesional, a fost cea mai fericita relatie care se putea. A fost o combinatie buna, o chimie buna, pentru ca se imbinau spontaneitatea si lectura ei cu ceea ce stiam eu. Iar in momentul in care incepem sa lucram, eu sunt un om foarte docil, nu tin neaparat sa-mi impun parerile”.

”Am invatat multe lucruri de la ea”

Nuami Dinescu spune ca a invatat mult de la Teo, chiar daca au mai existat si unele lucruri care nu i-au placut. Mai mult, fosta Tanta marturiseste ca Teo se purta ”bine” cu toata echipa de filmare. A existat si o neintelegere pe unele date istorice, la un moment dat, insa nu s-a ajuns la cearta.

”A fost o relatie foarte buna, eu am invatat lucruri de la ea si am facut-o fara sa-mi spuna ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era buna cu toata lumea. Au fost lucruri care mi-au placut, lucruri care nu mi-au placut, dar alea, repet, erau ale omului si pe mine m-a interesat foarte mult sa facem performanta. Dovada ce a ramas. Noi nu ne-am certat niciodata, o singura data am avut un diferend pe niste date istorice, in rest nu ne-am contrat niciodata, poate si pentru ca eu nu ma cert cu nimeni niciodata. A fost o perioada in care am invatat lucruri, asa ma raportez la acea perioada. Iar ea a fost omul care mi-a zis sa nu zic niciodata nu, indiferent cat de greu mi-ar fi”, a declarat Nuami Dinescu pentru adevarul.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img