joi, 18 aprilie, 2024

Au sub 50 de calorii, iar organismul consuma mult mai multe pentru a le digera

Distribuie:

Publicat:

Se numesc alimente cu calorii negative, iar consumul lor supune organismul unui efort suplimentar si unui consum energetic crescut in procesul de descompunere si digerare, astfel incat numarul caloriilor consumate de organism este mai mare decat numarul celor asimilate.

Acest aspect le confera alimentelor cu calorii negative un extraordinar avantaj in arderea naturala a grasimilor. Iata o lista cu astfel de alimente care au sub 50 de kilocalorii la 100 g:

Castraveti – 16 calorii
Telina – 16 calorii
Rosii – 17 calorii
Conopida – 25 calorii
Varza – 25 calorii
Pepene verde – 30 de calorii
Broccoli – 34 calorii
Ciuperci – 38 calorii
Morcovi – 41 calorii
Portocale – 47 calorii

sursa: andreeasava.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img