joi, 28 martie, 2024

Au trecut patru ani de cand s-au casatorit, dar relatia lor a fost pusa la multe incercari. Azi, Oana Roman a luat o decizie care spune multe despre ce s-a intamplat in casa ei, de-a lungul timpului

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman sarbatoreste patru ani de casatorie si vineri va organiza o petrecere fastuoasa pentru a celebra acest eveniment important din viata sa si a sotului ei.

Oana Roman si Marius Elisei sarbatoresc patru ani de cand s-au casatorit, iar cu aces prilej vor organiza o petrecere cu peste 150 de invitati. Printre ei, insa, nu se numara si tatal Oanei, Petre Roman.

Oana Roman a relatat, conform informatiilor din presa, ca petrecerea se anunta a fi una pe cinste, cu peste 150 de invitati. Ea va imbraca rochia pe care nu a reusit sa o poarte cand s-a casatorit si la care a visat de atunci. Pentru petrecerea de vineri Oana Roman si-a achizitionat o rochie de 1.000 de euro, de culoare crem.

Oana Roman, insa, nu il va invita si pe tatal ei la aceasta petrecere. Motivul ar fi acela ca Oana Roman nu vrea sa o puna pe mama sa intr-o situatie neplacuta, sa isi vada fostul sot de mana cu o alta femeie.

Petre Roman este casatorit cu Silvia Chifiriuc, in prezent, cei doi avand impreuna si un baietel, iar Oana Roman vrea sa evite o intalnire intre mama ei si actuala sotie a tatalui sau, motiv pentru care ar fi ales sa nu isi invite tatal la petrecerea de vineri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img