joi, 28 martie, 2024

Au uitat-o pe un pat de spital din Iasi cand era o mana de fetita, iar dupa cativa ani avea sa traiasca visul american. Povestea ei te va coplesi, oricat de puternic ai fi

Distribuie:

Publicat:

 Poveste cu final fericit pentru o ieseanca stabilita in SUA • Dupa aproape 25 de ani a reusit sa-si gaseasca parintii biologici • A fost abandonata imediat dupa ce s-a nascut si a fost crescuta de o familie de americani • Povestea ei este de-a dreptul impresionanta si a starnit mii de reactii pe retelele de socializare • Sute de ieseni s-au mobilizat si au incercat sa-i intinda o mana de ajutor • Acum asteapta o oportunitate pentru a-si intalni parintii si fratii

O ieseanca in varsta de 25 de ani, stabilita in Florida, SUA, a emotionat mii de persoane cu povestea ei de viata. Aceasta a starnit sute de reactii pe retelele de socializare si a reusit sa mobilizeze foarte multe persoane care s-au oferit sa-i intinda o mana de ajutor. Andriana Jones, asa cum se numeste in prezent tanara ieseanca in varsta de 25 de ani, nu si-a cunoscut niciodata familia biologica, petrecandu-si toata viata in SUA.

Aceasta a fost abandonata imediat dupa nastere si a crescut intr-un orfelinat din Iasi, de unde a fost adoptata de catre o familie din SUA. De atunci, viata ei s-a schimbat in bine, dar, cu toate acestea, tanara a simtit nevoia sa-si cunoasca adevarata familie. Inainte de a cere ajutorul iesenilor, Andriana s-a documentat si a aflat foarte multe detalii despre radacinile familiei ei.

"Numele meu este Andriana Jones si m-am nascut in Iasi, pe data de 24 mai 1993, cu numele de Andrada Georgiana Goescu si doresc sa-mi gasesc familia biologica. Numele mamei biologice este Augustina Goescu si la data cand ma nastea avea 42 de ani, iar numele tatalui este Victor Palaghia si la acea data avea varsta de 47 de ani. Din informatiile pe care le detin, se pare ca ei au plecat in Grecia. Eu m-am nascut prematur la Spitalul Parhon din Iasi (fosta sectie de maternitate – n.r.) si dupa o saptamana am fost transferata la Spitalul de Copii «Sf. Maria» din Iasi. Pe data de 12 decembrie 1993 am fost inregistrata la orfelinatul din Valea Lupului, Iasi. Am aflat ca mai am alte trei surori biologice, in varsta de 21 de ani, 18 ani si 8 ani", povesteste Andriana Jones, tanara ieseanca stabilita in SUA.

Viata ei s-a schimbat in bine datorita lor

Dupa ce a stat mai mult de trei ani de zile in orfelinat, Andrada Goergiana Goescu, asa cum se numea pe atunci, a avut sansa de a fi adoptata de o familie care isi dorea foarte mult un copil. Astfel, destinul a facut ca ea sa ajunga in sanul unei familii de americani si sa se stabileasca pentru totdeauna in SUA. Acum, Andriana povesteste ca are si ea propria familie si ca viata ei s-a schimbat in bine.

"Am fost adoptata dupa ce am stat trei ani de zile in orfelinat, de o familie de americani. Acum am propria mea familie si locuiesc in Florida, SUA. Va rog din suflet sa ma ajutati sa-mi gasesc familia biologica! Nu va imaginati cat inseamna acest lucru pentru mine", spunea Andriana atunci cand a inceput sa-si caute familia biologica.

Eforturile i-au fost rasplatite, iar povestea are un final fericit

Imediat dupa ce a postat pe retelele de socializare acest mesaj prin care cerea ajutorul oamenilor cu suflet mare, Andriana a reusit sa obtina ceea ce astepta de 25 de ani. Astfel, ea a reusit sa-si gaseasca familia biologica si sa afle ca parintii ei sunt acum stabiliti in Italia, in Torino. Acum, Andriana asteapta sa-i cunoasca si descrie sentimentul pe care-l traieste ca fiind unul "incredibil".

"Este un sentiment incredibil, este ca si cum am gasit piesa de puzzle care-mi lipsea. Sunt foarte fericita. Le multumesc tuturor, in special oamenilor din Iasi care m-au ajutat sa-mi gasesc familia biologica", spune Andriana, dupa ce a reusit sa-si gaseasca familia biologica.

La postarea facuta de tanara in varsta de 25 de ani au reactionat sute de persoane, care s-au mobilizat, totodata, pentru a o ajuta sa-si gaseasca

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img