marți, 19 martie, 2024

Audi A3, cautat de autoritatile din Spania, depistat la P.T.F. Albita -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera si retinut pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Audi A3 cautat de autoritatile spaniole pentru confiscare.

In data de 20 martie, in jurul orei 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, Alina M., cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 24 de ani, conducand un autoturism marca Audi A3 cabriolet, inmatriculat in R. Moldova.

La controlul specific, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de catre autoritatile din Spania.

Cu privire la aspectele constatate, tanara a declarat ca in luna septembrie 2017 a achizitionat autoturismul in cauza din R. Moldova de la o persoana de gen feminin, platind suma de 7.500 euro si ca nu are cunostinta despre faptul ca acesta este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autoturismul, in valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img