joi, 18 aprilie, 2024

Audi Q3 furat din Belgia , depistat la P.T.F. Albita -FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera si retinut pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Audi Q3 care figureaza in bazele de date ca fiind furat din Belgia.

Miercuri, 21 iunie , in jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru a intra in tara, cetateanul roman Daniel C., in varsta de 46 de ani, conducand un autoturism marca Audi Q3, inmatriculat in judetul Brasov.

 “La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca „bun pentru confiscare”, semnalare introdusa de Belgia la data de 12.06.2017.Cu privire la aspectele constatate, Daniel C. a declarat ca a achizitionat autoturismul in anul 2014 si ca nu are cunostinta despre situatia juridica a autoturismului.  ” declara Irina Mirica – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de  tainuire, iar autoturismul, in valoare de  90.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img