sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Audi si Land Rover radiate din circulatie, descoperite de politistii de frontiera vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Doi barbati sunt cercetati de politistii de frontiera vasluieni pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare, dupa ce au fost descoperiti in trafic conducand autoturisme radiate din circulatie.

In data de 16 noiembrie , in jurul orei 22.00, la P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat la controlul de frontiera, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Ivan B., in varsta de 27 de ani, conducand un autoturism marca Audi, inmatriculat in Olanda.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturismul este radiat din circulatie de autoritatile din Olanda, incepand cu data de 10.11.2015, cu mentiunea “pentru export”, fiind ulterior inregistrat de autoritatile din Germania, in data de 11.11.2015 si radiat cu aceeasi data.”explica Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

*Un sfert de ora mai tarziu, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru un control de rutina, pe raza localitatii de frontiera Dranceni, un autoturism marca Land Rover, inmatriculat in Lituania, condus de Vladislav T., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 29 de ani.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturismul este radiat din circulatie de autoritatile din Lituania, incepand cu data de 29.09.2014.”adauga Irina Mirica

Cu privire la cele constatate, ambele persoane au declarat ca autoturismele au fost transportate pe platforma in Romania, pana in localitatea de frontiera Risesti, respectiv, Dranceni, de unde au fost preluate de cei doi tineri si conduse pe drumurile publice din Romania.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cele doua cauze sub aspectul savarsirii infractinilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img