joi, 28 martie, 2024

Augustin Lazar vorbeste despre audierea lui Kovesi si Coldea in dosarul privind dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Distribuie:

Publicat:

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a fost prezent joi, la bilantul DNA, unde a vorbit despre “grupuri de interese” care vor sa “scape de justitie”.

La iesire, Augustin Lazar a fost intrebat de jurnalisti cand vor fi audiati Laura Codruta Kovesi si Florin Coldea in dosarul privind dezvaluirile lui Sebastian Ghita, avand in vedere ca pana acum au fost audiati Traian Basescu, Victor Ponta si judecatoarea Camelia Bogdan.

“Eu n-as putea sa va spun in amanunt cine a fost audiat si nici nu trebuie sa tina procurorul general seama celor care sunt audiati acolo.”, a raspuns procurorul general.

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar de abuz in serviciu in urma unei inregistrari difuzata de postul Romania TV, in care Sebastian Ghita spune ca fostul presedinte Traian Basescu are inregistrari cu Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si Cameliei Bogdan. Mai mult, postul prezenta o inregistrare cu Traian Basescu in care acesta sustine ca stie cum a fost condamnat Dan Voiculescu si cum era aranjata mutarea Cameliei Bogdan in locul magistratului Mustata.

In cadrul anchetei, procurorii verifica toate aspectele semnalate de fostul deputat, modul in ajung casetele cu inregistrari la Romania TV si daca a fost ajutat sa se sustraga anchetelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img