News Flash:

Autoritatile vasluiene au activat comandamentul de iarna

2 Noiembrie 2015
1245 Vizualizari | 3 Comentarii
La sfarsitul saptamanii lucratoare trecute, la Vaslui, autoritatile au activat comandamentele care se ocupa cu situatiile special de urgenta. In cadrul sedintei Consiliului Local, alesii au aprobat masurile care trebuie luate in sezonul rece.

„Noi avem intocmit planul de masuri pentru sezonul de iarna2015-2016. Toti furnizorii de utilitati sunt pregatiti. Au fost instiintate si atentionate toate societatile din subordinea Consiliului Local pentru asigurarea conditiilor de functionare pe timp de iarna. S-a solicitat acestora constituirea stocurilor de materiale necesare mentinerii unui climat de normalitate in municipiul Vaslui. De asemenea s-au actualizat bazele de date privind anuntarea personalului si a situatiilor privind evidenta utilajelor care pot fi folosite pe timpul sezonului rece”, a spus primarul Vasile Paval.

Acest COMANDAMENT DE IARNA se organizeaza la sediul Primariei si are urmatoarele atributii: centralizarea datelor privind administrarea strazilor pe timpul sezonului rece; transmiterea notelor de avertizare meteo in teritoriu la membrii comandamentului; verificarea prin sondaj a calitatii suprafetelor contractate pentru deszapezire, precum si modul in care agentii economici, institutiile publice, asociațiile de proprietari si populatia isi indeplinesc atributiile pe care le au in acest domeniu; informearea prin mijloace mass-media locale despre situatiile create, perioada inchiderii cailor de comunicatie, precum si masurile de prevenire, combatere si de pregatire a populatiei in cazul izolarilor prin inzapezire.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

sibnet  | #3803
Extra lucru la domiciliu

Cautam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time, circa 2-3 ore pe zi. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com
Ion  | #3804
Cum sa faci bani online! In aceste timpuri este nevoie sa inveti rapid cum sa faci bani online! Profita si tu imediat de acest sistem care te indruma pas cu pas si te invata cum sa faci bani online! Incepe urgent sa te instruiesti cum sa faci bani online! Noi, cu o echipa dinamica si tanara, suntem alaturi de tine si te ajutam cu cea mai mare seriozitate sa reusesti! Numai cand doresti cu cea mai mare seriozitate sa schimbi ceva in viata ta, cauta-ne la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0739 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012512 (s)