marți, 23 aprilie, 2024

Autoturism cautat de autoritatile din Franta, descoperit in Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au descoperit si retinut pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Volkswagen Passat, in valoare de 45.000 lei, cautat de autoritatile din Franta in vederea confiscarii.

In data de 26 iulie, in jurul orei 23.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova Denis B., in varsta de 19 de ani, conducand un autoturism marca Volkswagen Passat, an fabricatie 2015, inmatriculat in R. Moldova.
„ La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de Franta la data de 01.07.2018.” declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, Denis B. a declarat ca autoturismul in cauza   i-a fost daruit de catre parintii lui, iar acestia achizitionasera masina din Chisinau, in anul 2016. Totodata, tanarul a mai mentionat ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 45.000 lei, a fost retinut in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img