sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Autoturism cautat de autoritatile din Italia, descoperit in Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au descoperit la controlul de frontiera si retinut, pentru continuarea cercetarilor, un autoturism marca Volvo, cautat de autoritatile din Italia.

In data de 10 septembrie a, in jurul orei 22.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova A.S., in varsta de 45 de ani, conducand un autoturism marca Volvo, inmatriculat in R. Moldova.

 “La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca autoturismul in cauza figureaza ca „bun cautat pentru confiscare”, alerta introdusa de Italia.Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca a cumparat autoturismul  de la un conational si nu stia ca este ca mijlocul de transport este cautat de autoritatile italiene. „ declara Irina Mirica – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 20.000 lei, a fost retinut la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img