joi, 28 martie, 2024

Autoturism de lux cautat in Cehia, depistat la Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera si indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Audi A6, care figureaza in bazele de date ca fiind cautat de autoritatile din Cehia.

In ziua de 30 ianuarie, in jurul orei 12.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul roman T.A., in varsta de 55 de ani, care conducea un  autoturism marca Audi A6, an de fabricatie 2019, inmatriculat in Cehia.

 Existand suspiciuni cu privire la situatia jurudica a autoturismului in cauza,  politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca acesta figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat pentru confiscare, semnalare introdusa de autoritatile din Cehia la data de 30.01.2020.

Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca a inchiriat autoturismul in data de 28.01.2020, cu intentia de a se deplasa in R.Molodova.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de  furt, iar autoturismul, in valoare de 230.000 de lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img