joi, 25 aprilie, 2024

Autoturism de lux furat din Germania, oprit in P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat un autoturism Range Rover, declarat furat din Germania, condus de un cetatean din R. Moldova.

In data de 21 decembrie, in P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul din R. Moldova Ruslan B., in varsta de 37 de ani, care conducea un autoturism marca LAND ROVER – RANGE ROVER VOGUE.

Din studiul documentelor prezentate la control reiesea faptul ca autoturismul in cauza, fabricat in anul 2013, apartine unei firme de leasing din Chisinau.

Politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui, avand suspiciuni asupra autoturismului au extins verificarile specifice cu privire la provenienta acestuia si au stabilit ca autoturismul in cauza este declarat furat din Germania la data de 08.09.2015.

 In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt, punerea in circulatie si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Autovehiculul, in valoare de 540.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img