marți, 23 aprilie, 2024

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, descoperit in municipiul Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera ieseni au oprit in trafic un tanar din judetul Vaslui care conducea un autoturism marca Mercedes Benz C220, in valoare de 69.000 de  lei, ce figura ca fiind cautat de  autoritatile din Marea Britanie.

In data de 11.04.2018, ora 13.30, actionand in baza unor informatii, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi – Serviciul Prevenirea si Combaterea Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere au desfasurat, pe raza municipiului Vaslui, o actiune specifica pe linia combaterii traficului international cu auto furate.

"Astfel, lucratorii nostri au identificat in trafic un autoturism marca Mercedes Benz C220, condus de cetateanul roman Stefan C., in varsta de 31 de ani, domiciliat pe raza judetului Vaslui.Existand suspiciuni cu privire la provenienta masinii, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare si au constatat ca autoturismul figura ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de catre autoritatile din Marea Britanie la data de 19.03.2018." declara ANECI LENUTA -purtator de cuvant al I.T.P.F. Iasi

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a cumparat autoturismul in sistem leasing din Marea Britanie si nu avea cunostinta ca acesta este cautat de autoritatile britanice.
Autoturismul, in valoare de 69.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, iar in cauza se efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz de incredere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img