joi, 18 aprilie, 2024

Autoturism Opel Antara, cautat in Slovacia, depistat la P.T.F. Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita ,judetul Vaslui au intocmit lucrare penala unui cetatean roman care a fost depistat transportand un autoturism ce figura in bazele de date ca”bun cautat pentru confiscare”.

In ziua de 7 septembrie, in jurul orei 12.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Dumitru B., in varsta de 55 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din microbuz si remorca, pe care transporta un autoturism marca Opel Antara, fara placute de inmatriculare.

“La controlul specific, existand suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului transportat, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca  autoturismul marca Opel Antara figureaza in bazele de date ca „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de Slovacia.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, Dumitru B. a declarat ca are doar calitatea de transportator al autoturismului in cauza si ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este cautat pentru confiscare.

Politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 36.000 lei, a fost retinut in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img