sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Autoturism radiat din circulatie, descoperit la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat roman care conducea un autoturism radiat din circulatie de autoritatile din Lituania.
 
In ziua de 10 octombrie, in jurul orei 15.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul roman Iurie S., in varsta de 52 de ani, conducand un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Lituania.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturismul a fost radiat din circulatie de autoritatile din Lituania, in data de 05.07.2017. ” declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca nu este proprietarul autoturismului, ca il conduce in baza unei procuri si ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul nu mai avea drept de circulatie pe drumurile publice.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img