vineri, 29 martie, 2024

Autoturism Toyota RAV4, radiat din circulatie de autoritatile belgiene, descoperit in P.T.F. Albita -FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat care conducea un autoturism radiat din circulatie.

In data de 25 noiembrie, in jurul orei 12.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control al frontierei, pe sensul de iesire din tara, I. B., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Toyota RAV 4, inmatriculat in Belgia.

"Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru  autoturismul in cauza, colegii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca acesta este radiat din circulatie de autoritatile din Belgia din data de 25.10.2018.Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca nu este proprietarul autoturismului si ca nu avea cunostinta despre faptul ca acesta nu are drept de circulatie pe drumurile publice din Romania. " declara Irina Mirica – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, in continuare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img