miercuri, 24 aprilie, 2024

Autoturisme cautate in Franta si Italia, descoperite la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din P.T.F. Albita au descoperit doua autoturisme, unul marca Renault Megan si altul marca Volkswagen Golf , declarate furate din state ale Uniunii Europene.

La sfarsitul saptamanii trecute, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei Carina B., cu cetatenie romana si Ucraina, in varsta de 23 de ani, cu un autoturism marca Renault Megan si George M., in varsta de 30 de ani, cetatean roman domiciliat pe raza judetului Neamt, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf.

“Existand suspiciuni cu privire la provenienta autoturismelor, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca cele doua mijloace de transport figureaza in bazele de date ca fiind bunuri cautate pentru confiscare,  semnalari introduse de Franta, pentru Renault Megan, respectiv de Italia pentru Volkswagen Golf.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, Carina B. a declarat ca autoturismul marca Renault Megan a fost achizitionat din Franta, in anul 2014, iar George M. a declarat ca a cumparat autoturismul de la un cetatean roman, in data de 6 martie a.c., platind suma de 1300 euro.

Cei doi participanti la trafic au mai adaugat ca nu au cunostinta despre faptul ca autoturismele erau declarate furate sau ca ar fi fost implicate in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cele doua cauze pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismele, in valoare totala de 25.000 lei, au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img