marți, 16 aprilie, 2024

Autoturisme radiate din circulatie de autoritatile olandeze si belgiene descoperite in Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la doi barbati de cetatenie R. Moldova care conduceau autoturisme radiate din circulatie de autoritatile din Olanda, respectiv, din Belgia.
 
In ziua de 6 octombrie a.c., in jurul orei 23.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ judetul Vaslui s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova, Denis S., in varsta de 33 de ani, conducand un autoturism marca Honda, inmatriculat in Olanda.

Duminica, 8 octombrie, in jurul orei 02.30, in acelasi punct de trecere a frontierei  s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova, Arcadie L., in varsta de 41 de ani, conducand un autoturism marca Toyota, inmatriculat in Belgia.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismele in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca ambele autoturisme au fost radiate din circulatie de autoritatile din Olanda, incepand cu data de 14.06.2017, respectiv de autoritatile din Belgia, incepand cu data de 22.08.2017. “declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, barbatii au declarat ca au achizitionat autoturismele si ca nu aveau cunostinta despre faptul ca nu mai aveau drept de circulatie incepand cu data cumpararii lor.

In ambele cazuri, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img