vineri, 19 aprilie, 2024

Autoutilitara cautata de autoritatile italiene, depistata in Albita -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera o autoutilitara marca Nisssan condusa de un cetatean roman si cautata pentru confiscare de autoritatile italiene.

In ziua de 14 mai 2018, in jurul orei 19.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, cetateanul roman B.C.I., in varsta de 33 de ani, domiciliat pe raza judetului Brasov, conducand o autoutilitara marca Nissan.

„La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca autoutilitara figureaza ca fiind „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de autoritatile din Italia.Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autoutilitara marca Nissan de la un cetatean roman, la sfarsitul anului trecut, platind suma de 6.000 euro si nu are cunostinta despre faptul ca aceasta este furata sau implicata in vreun litigiu.” declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant al al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoutilitara, in valoare de 23.000 lei, a fost retinuta in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img