vineri, 19 aprilie, 2024

Avea 140 kg la doar 16 ani. dar s-a mobilizat si a slabit considerabil! Trebuie spus ca nu si-a facut operatie de micsorare a stomacului

Distribuie:

Publicat:

Scaderea masiva in greutate este un lucru greu de facut, pe care putine persoane il pot realiza.

Este nevoie de determinare, stapanire de sine si multa incredere in propriile forte. Elliot este unul dintre cei care au reusit, iar baiatul isi spune acum povestea ori de cate ori are ocazia, pentru a le demonstra si altora ca se poate.

“Ajunsesem sa cantaresc 140 de kilograme la 16 ani. Este enorm! Tin minte ca la scoala goleam pur si simplu toate automatele. Mancam toate dulciurile din ele pana la sfarsitul zilei, dupa care ajungeam acasa si mai serveam cel putin 2 mese uriase. Ajunsesem sa am o talie de aproape un metru si jumatate”, povesteste el.

Ce este de admirat este ca, atunci cand s-a hotarat sa slabeasca, Elliot a decis sa nu apeleze la solutia micsorarii stomacului. “O singura data m-am gandit ca as putea face aceasta interventie, dar mi-am spus ca pot sa slabesc si pe cont propriu. Micsorarea stomacului poate avea efecte adverse extrem de neplacute. Timp de luni de zile lumea nu realiza ca am inceput sa slabesc. Pana cand, intr-o zi, o fata mi-a spus ca incep sa arat bine”.

Si mai surprinzator este felul in care a ajuns sa slabeasca: si-a marit substantial consumul de apa. “Evident, am ajustat si dieta si am inceput sa fac si mai multa miscare, dar cel mai mult m-a ajutat consumul crescut de apa. Am ajuns sa beau minimum 2 litri pe zi”, a marturisit el.

Iata transformarea fizica:

preluat de pe kanal d

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img