joi, 28 martie, 2024

Aventura lui Mauro Icardi la Inter Milano se apropie de sfarsit

Distribuie:

Publicat:

Aventura lui Mauro Icardi (26 de ani) la Inter Milano se apropie de sfârşit. Atacantul sud-american poate părăsi gruparea de pe San Siro în această vară, dar are ”pe masă” alte trei oferte, tot din Serie A, potrivit Mediafax.

Noul antrenor al nerazzurrilor, Antonio Conte, l-a informat pe Icardi că nu intră în planurile sale de viitor, astfel că acesta trebuie să-şi găsească un nou angajament, anunţă Goal.com. Napoli şi AS Roma se numără printre echipele interesate de golgheterul lui Inter, dar prima şansă pentru transferul său o are campioana Italiei, Juventus.

Şefii lui Inter Milano sunt de acord să-l lase pe Mauro Icardi la rivala din Torino şi propun un schimb de senzaţie. Icardi să îmbracă tricoul lui Juventus, iar Dybala să vină sub comanda lui Antonio Conte la Inter Milano.

Mauro Icardi este jucătorul lui Inter Milano din 2013. Clubul de pe San Siro a plătit, atunci, 13 milioane de euro pentru a-l aduce de la Sampdoria. Sud-americanul a fost ”şcolit” la celebra academia a celor de la FC Barcelona, La Masia, iar în 2011 s-a transferat în Italia.

124 de goluri şi 28 de pase decisive a bifat Mauro Icardi în cele 219 partide pentru Inter Milano, în toate competiţiile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img