News Flash:

Avertismentul Bancii Natioanale Romane:Nu sariti calul!

2 August 2015
1314 Vizualizari | 1 Comentarii
Viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Bogdan Olteanu, a declarat, vineri, ca "o diferenta de la un surplus bugetar, in anul acesta, la un posibil deficit bugetar de cinci la suta, in anul viitor, daca am cumula efectele actualului proiect de Cod Fiscal cu actuala propunere de legislatie a salarizarii, in sectorul public, ar fi devastatoare pentru credibilitatea Romaniei, in plan international", potrivit Realitatea.net.

In acest context, Olteanu subliniaza faptul ca "important este sa nu sari dintr-o extrema in alta in ceea ce priveste deficitul bugetar", in conditiile in care "poti sa pui ce impozite vrei, poti sa cheltuiesti cum vrei", dar diferenta dintre venituri si cheltuieli trebuie pastrata acolo "unde ai stabilit-o prin lege".

"Guvernatorul BNR a fost de multe ori explicit in a spune ca usurarea poverei fiscale si distribuirea ei corecta e esentiala pentru dezvoltarea Romaniei, dar nu poti sa sari calul. O usurare fiscala poate fi utila. O diferenta de la un surplus bugetar, in anul acesta, la un posibil deficit bugetar de cinci la suta, in anul viitor, daca am cumula efectele actualului proiect de Cod Fiscal cu actuala propunere de legislatie a salarizarii in sectorul public, ar fi devastatoare pentru credibilitatea Romaniei in plan international", a declarat Bogdan Olteanu.


bogdan olteanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Georgi  | #3053
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: coman_georgi@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0926 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014563 (s)