vineri, 19 aprilie, 2024

Avertismentul lui Becali pentru Romario Benzar! In trecut, un jucator a fost dat afara pentru acelasi motiv

Distribuie:

Publicat:

FCSB s-a calificat în playoff-ul Europa League după o victorie obţinută în ultimele secunde ale returului cu Hajduk Split. Echipa antrenată de Nicolae Dică a înscris pentru 2-1 prin Harlem Gnohere, francezul finalizând o centrare excelentă trimisă de pe partea dreaptă de Romario Benzar. Pentru acesta din urmă, meciul bun contra croaţilor vine după o perioadă slabă, una care l-a trimis direct în atenţia finanţatorului obişnuit să îşi critice public fotbaliştii.

Chiar şi după meciul reuşit de pe Naţional Arena, Benzar nu a scăpat de critică. ”E cel mai bun în pregătire, îmi zice şi Meme. Dar când începe sezonul, nu ştiu… nu mai joacă la fel, nu mai are evoluţiile alea”, a spus finanţatorul la DigiSport. Ulterior, Becali l-a aprobat pe Dinu ”Vamă” atunci când acesta din urmă a vorbit despre viata extrasportivă a jucătorilor, vizându-l pe Benzar.

Discursul lui Becali în ceea ce-l priveşte pe fundaşul său dreapta este similar cu cel pe care finanţatorul l-a avut, în trecut, faţă de un alt fotbalist apreciat al echipei. Gabi Boştină, mijlocaş stânga, a fost sezoane la rând unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai clubului. Motivul? ”Boştină e cel mai bun din România în cantonamente, atunci când nu are voie la femei. Dar când revine în Bucureşti se alege praful”, spunea Becali. Reproşurile cu privire la diferenţele mari între Boştină din cantonamente şi Boştină din campionat au continuat timp de mai multe sezoane, într-un final acesta despărţindu-se de clubul finanţat de Becali.

Gafele staff-ului lui Nicolae Dică

Totuşi, în ceea ce îl priveşte pe Romario Benzar există şi alte motive pentru lipsa de formă manifestată în ultimele luni. Cel mai bun fundaş dreapta din sezonul în care Viitorul a luat titlu, Benzar şi-a continuat şi la FCSB forma bună fiind unul dintre cei mai buni furnizori de centrări în prima parte a sezonului trecut. Situaţia s-a schimbat complet în toamna lui 2017, atunci când Romario Benzar s-a accidentat în meciul cu Hapoel Beer-Sheva. Revenirea pe terenul de antrenament i-a fost forţată de staff-ul lui Nicolae Dică, astfel că fundaşul a suferit o recidivă a rupturii şi a fost nevoit să absenteze până în luna februarie a acestui an. 

prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img