News Flash:

Avertismentul lui Zgonea:"Daca nu ....

30 Iunie 2015
750 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, luni, ca in situatia neintrunirii cvorumului pentru sedinta de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, presedintele Camerei trebuie sa declare inchisa sedinta si sa anunte data si locul urmatoarei sedinte.

El a spus ca unii dintre colegii sai de partid "s-au suparat" pentru convocarea de marti a plenului si ca el le-a explicat, in sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, ca daca nu convoca aceasta sedinta, parlamentarii opozitiei o faceau pe 1 iulie.

"In opinia mea, coalitia functioneaza  in acest moment. Nu am avut o negociere in cadrul coalitiei, constitutional si pe Legea SIE, nu se poate discuta o astfel de negociere. Am aflat niste pozitionari de la televizor, ale unor parteneri de coalitie. Le-am luat ca atare si am facut un calcul, am voturi sa fiu impotriva sau nu am. Am facut un calcul foarte simplu si mesajul nostru in partid a fost in unanimitate. Noi nu putem sa fim consecventi decat deciziilor pe care le-am avut. Am avut o decizie consecventa in 2012, o avem si in 2015, nu ne schimbam. Acest lucru a fost deci in Biroul Permanent. Au fost colegi care s-au suparat. Le-am spus: "daca nu faceti maine plenul, parlamentarii opozitiei poate sa convoace plenul pe 1 iulie, dar il convoaca ei atunci  si trebuie ei sa-si faca majoritatea?", a explicat presedintele Camerei Deputatilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 35 queries | Mysql time :0.053504 (s)