sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Avertismentul meteorologilor! Se instaleaza frigul in toata tara! Ne pregatim de temperaturi din ce in ce mai scazute

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi cu mult mai rece decat temperaturile normale pentru aceasta perioada, meteorologii lansand si mai multe avertizari de ceata si vizibilitate redusa. 

Astfel, la capitolul avertizari, ANM anunta ca in intervalul orar 08:40-10:30, in zonele Judetul Harghita: Gheorgheni, Toplita, Ciumani, Ditrau, Galautas, Joseni, Lazarea, Remetea, Sarmas, Subcetate, Suseni, Voslabeni, se va semnala : ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m. De asemenea, in intervalul 08:15-11:00, ANM anunta ca in Judetul Maramures: Targu Lapus, Coroieni, Suciu de Sus; Judetul Cluj: Dej, Gherla, Bontida, Caseiu, Catcau, Chiuiesti, Cuzdrioara, Iclod, Mica, Mintiu Gherlii, Vad, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

METEO pentru prima zi de octombrie: In zonele vestice, Banat si Crisana, temperaturile vor fi cuprinse intre 15 si 19 de grade, cerul va fi variabil cu sanse reduse de ploaie si nori putini.

In Transilvania si Maramures vremea va fi cea mai placuta din toata tara, cu cer variabil, sanse reduse de ploaie si temperaturi cuprinse intre 13 si 19 de grade. Temperaturile vor fi mult reduse in zona montana, unde au atins -6 grade pe timp de noapte.

In Moldova vremea cerul va fi mai mult senin, fara fenomene periculoase anuntate. Temperaturile vor varia intre 12 si 17 de grade.

In Oltenia si Muntenia vremea va fi senina, cerul fiind variabil, norii aproape inexistenti. Temperaturile vor varia intre 14 si 19 de grade.

In Dobrogea cerul va fi variabil, dar ploile vor sta departe si de aceasta regiune. Temperaturile variaza intre 13 si 16 de grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img