vineri, 26 aprilie, 2024

Avocata Ingrid Mocanu intra la RUPERE in scandalul Caracal: ‘Procurorii hastagieni nu raspund si se apara unul pe altul’

Distribuie:

Publicat:

Avocata Ingrid Mocanu avertizează că sistemul nu se va schimba după tragedia de la Caracal. Mocanu susține că Dincă este un criminal feroce, dar că astfel de criminali există peste tot în lume. Pe de altă parte, Mocanu acuză că procurorii care ar fi putut să o salveze pe Alexandra nu vor fi sancționați.

"Haideți să terminăm cu ”înfierarea” criminalului în principal! E grav ce a făcut, dar e clar că omul e dereglat la cap. Peste tot în lume există așa ceva: va plăti exemplar pentru ce a făcut, asta e cert! Dar cu ce ne ajută? Căci problema noastră cea mai gravă este alta: cum să moară copiii ăia pentru că niște ”organe” plătite de noi nu și-au făcut treaba? Și nici acum nu și-o fac. Dacă un avion cade, se modifică proceduri, piese sau ce a fost greșit, pentru ca acel accident să nu se mai repete.

La noi ce se schimbă? Nimic! Procurorii haștagieni nu răspund și se apără unul pe altul, serviciile nici atât, ba chiar primesc bani în plus la rectificare. Secția e în moarte clinică, nu mai are nevoie de vreun impuls pentru a crăpa, abuzurile continuă liniștite și așteaptă explozia. Judecătorii tac (cei corecți) sau fac sluj în continuare (cei care făceau și înainte), complici la aceste crime. Vreo 3 maxim vorbesc… din 7000. Apoi plâng că nimeni nu le apără drepturile (în afară de mine, care primesc multe șuturi pentru asta). Sumbru tablou!

Iar Iohannis e chemat la ordin, la nen'tu Trump, să mai cumpărăm niște pușcoace, niște bombițe, avionuțe ceva și să mai dăm moca niște resurse la sponsorii lui de campanie", a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img