vineri, 19 aprilie, 2024

Avocatul familiei Luizei despre femeia in rosu: “Am insistat si noi oficial, nu numai pur si simplu la televiziuni cum am vazut ca a dat interviu mama Luizei”

Distribuie:

Publicat:

Avocatul familiei Melencu spune ca insista si el la anchetatori, pe linie strict oficiala, alaturi de mama Luizei, ca acestia sa o identifice si sa o audieze pe femeia in rosu care apare in unele inregistrari ale acestora. Aparatorul spune ca face demersuri pe linie oficiala pentru identificarea acestui personaj dar si a altora, respectiv persoane aflate pe harta relationala a lui Gheorghe Dinca. "Am insistat si noi oficial, nu numai pur si simplu la televiziuni cum am vazut ca a dat interviu mama Luizei. Si se merge si pe aceasta pista dar nu va pot da detalii pentru ca tin de mersul anchetei. Se merge si pe aceasta pista si se vor stabili toate aspectele ce au legatura cu rapirea Luizei si a Alexandrei", a explicat acesta.

In alta ordine de idei avocatul Pop spune ca ancheta este in plina desfasurare iar anchetatorii dau tot ce pot pentru solutionarea ei in timp util. "Se merge si pe aceasta pista si se verifica toate  aspectele ce pot avea legatura cu disapritia ei. Cu cercurile de prieteni,  se verifica listingurile telefonice. Vor fi audiate toate aceste persoane care au interactionat cu Gheorghe Dinca. Poate era postasul, va veni si va explica ce cauta acolo. Va fi intrebat si el cine sunt acele persoane. Se merge turbo pe toate pistele", a mai declarat, marti, aparatorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img