marți, 19 martie, 2024

Avocatul Poporului ancheteaza Scoala din Fastaci

Distribuie:

Publicat:

Avocatul Poporului efectueaza o ancheta la Scoala "Cezar Botez" din satul Fastaci, judetul Vaslui, in privinta nefinalizarii lucrarilor de consolidare a acesteia, dar si pentru a vedea cum se desfasoara cursurile in incinta Ocolului Silvic si a dispensarului din sat. Avocatul Poporului vizeaza o posibila incalcare a art. 49 din Constitutia Romaniei privind protectia copiilor si a tinerilor.

Lucrarile de consolidare a scolii din Fastaci au fost castigate de catre o firma in anul 2006. Daca la acea vreme lucrarile au inceput imediat, la diferenta de 13 ani, cladirea este inca nefunctionala.

Din acest motiv, la aceasta ora, elevii claselor V-VIII invata in camere mici si degradate, in incinta Ocolului Silvic si a Dispensarului din sat. Avocatul Poporului ancheteaza Scoala din Fastaci Avocatul Poporului efectueaza o ancheta la Scoala "Cezar Botez" din satul Fastaci, judetul Vaslui, in privinta nefinalizarii lucrarilor de consolidare a acesteia, dar si pentru a vedea cum se desfasoara cursurile in incinta Ocolului Silvic si a dispensarului din sat. Avocatul Poporului vizeaza o posibila incalcare a art. 49 din Constitutia Romaniei privind protectia copiilor si a tinerilor. Lucrarile de consolidare a scolii din Fastaci au fost castigate de catre o firma in anul 2006.

Daca la acea vreme lucrarile au inceput imediat, la diferenta de 13 ani, cladirea este inca nefunctionala. Din acest motiv, la aceasta ora, elevii claselor V-VIII invata in camere mici si degradate, in incinta Ocolului Silvic si a Dispensarului din sat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img