marți, 23 aprilie, 2024

Avocatul Tonel Pop dezvaluie ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa lui Gheorghe Dinca: „Orice om venit acolo se inchina si se minuneaza”

Distribuie:

Publicat:

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a explicat ce au gasit anchetatorii langa casa lui Gheorghe Dinca, in groapa de deseuri, acolo unde oamenii legii aveau suspiciuni ca ar exista dovezi ce ar putea conduce catre finalizarea anchetei in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu.

„Nu avem alte probe de ADN nici in ceea ce o priveste pe Alexandra, nici in ceea ce o priveste pe Luiza. S-a sapat acolo pentru ca aveam date si indicii pentru ca acolo s-ar putea afla ceva, deoarece crescuse vegetatie in zona, erau niste pietroaie suspecte. Nu a indicat el locul unde sa fie sapat. Nici macar nu este in curtea casei sale, ci in zona corturilor amplasate de anchetatori. 

Am avut surpriza ca acolo, in momentul cand s-a sapat sa fie descoperite foarte multe deseuri. Era o groapa de deseur, de plasticuri, carpe, sparturi de asfalt pe care le-a adunat de undeva si le-a adus acolo, unele chiar proaspete. Orice om venit acolo, se inchina si se minuneaza de ceea ce gaseste acolo”, a declarat Tonel Pop pentru Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img