vineri, 19 aprilie, 2024

Avocatul unui violator vasluian:” Familia sufera enorm”

Distribuie:

Publicat:

Cei sapte tineri din comuna Valeni care au violat o tanara de 18 ani au ajuns dupa gratii. Avocatul lui Silviu Burada, Bogdan Luca spune ca familia incearca sa faca fata situatiei dupa ce au aflat ca baiatul lor este la inchisoare.

Sapte tineri ce au fost acuzati de Raluca, tanara de 18 ani din Vaslui ca ar fi fost obligata sa intretina relatii sexuale au ajuns dupa gratii.

Avocata fetei, Mioara Donosa spune ca victima a reusit sa treaca peste tragedia ce a avut anul trecut, in luna noiembrie: „Raluca este acum in febra examenelor de bacalaureat. La proces era obosita, dar am fost atenta la ea pentru ca a trebuit sa ma concentrez la proces. Fata nu a plecat in vacanta. Este in plin examen de bacalaureat. Stiu ca cei de la Inspectoratul Scolar Judetan i-au asigurat meditatii pentru a obtine rezultate bune…In acest caz clienta mea nu are vreo vina”.

Mai mult, aceasta vorbeste si despre relatia care o avea fata cu Silviu Burada, tanarul ce a fost capul violului: „Singura persoana pe care o cunostea din grup era Silviu Burada. Intre ea si acesta era o relatie de amicitie. Pe ceilalti tineri, Raluca nu ii cunostea”, a mai spus Mioara Donosa.

Familia lui Silviu Burada sufera enorm

Avocatul, Bogdan Luca vorbeste despre ce se intampla in casa tanarului acuzat de viol: „Familia este preocupata de situatia fiului. Nu am fost atunci cand l-au arestat. Banuiesc ca nu i-a venit usor. Am vorbit astazi dimineata (n.r -vineri) cu familia lui Silviu Burada. Incearca sa depaseasca momentul. Nici un membru din familie nu a recurs la gesturi extreme dupa ce Silviu a fost inchis”. cancan

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img