vineri, 29 martie, 2024

Bărbat cu cetăţenie romană şi R. Moldova căutat de autorităţile din Franța, depistat la P.T.F. Albiţa

Distribuie:

Publicat:

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Franța.

 

În data de 28 februarie a.c., în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autoturism, Vitalie M., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Franța, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img