joi, 28 martie, 2024

BĂTAIE CA IN FILME, IN ROLURILE PRINCIPALE 2 TINERI DINTR-O COMUNA VASLUIANA.

Distribuie:

Publicat:

În data de 13.02.2018, la ora 00.26, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către S.I., de 38 de ani, din loc. Bascov, jud. Arges, cu privire la faptul că în timp ce se afla în faţa unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei, din mun. Alba Iulia, jud. Alba, a fost agresat fizic de către două persoane necunoscute

. Poliţiştii de siguranţă publică deplasaţi la faţa locului, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au identificat, cu operativitate, pe S.A.G. de 21 de ani şi pe I.M.C. de 28 de ani, ambii din loc. Banca, jud. Vaslui, care se aflau într-un apartament dintr-un bloc, de pe Bulevardul Transilvaniei, din mun. Alba Iulia, jud. Alba.

Cu ocazia primelor verificări s-a stabilit faptul că în data de 13.02.2018 in jurul orelor 00.20, în timp ce S.I., ieşea din scara unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei a fost interpelat de către S.A.G. de 21 de ani şi pe I.M.C. de 28 de ani, ocazie cu care între aceştia a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se în mod reciproc, totodată folosind şi un obiect ascuţit. În urma altercaţiei S.I. şi S.A.G. au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, stabilindu-se următoarele diagnostice: S.I. "plagă înţepată în zona hemitorace drept şi două în coasta stângă", iar S.A.G. "patru plăgi, trei în piept şi una sub braţul drept", ambii rămânând în continuare sub supraveghere medicală.

În urma administrării probatoriului, faţă de I.M.C., S.A.G. şi S.I., s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspecţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de "lovire sau alte violenţe" şi "tulburarea ordinii şi liniştii publice". În continuare, faţă de I.M.C., s-a luat măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând să fie prezentat în cursul zilei de 14.02.2018, reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere corespunzătoare. S.A.G şi S.I., au rămas sub supraveghere medicală în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, urmând ca în funcţie de zilele de îngrijiri medicale acordate şi concluziile medicale, să se dispună schimbarea încadrării juridice. I.M.C. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Alba din cadrul I.P.J. Alba. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de "lovire sau alte violenţe" şi "tulburarea ordinii şi liniştii publice", precum şi pentru stabilirea gradului de vinovăţie pentru fiecare din cei menţionaţi.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img