News Flash:

BAC 2014 VASLUI

30 Iunie 2014
1838 Vizualizari | 1 Comentarii
Absolventii de liceu din judetul Vaslui sustin astazi, 30 iunie, proba scrisa la limba romana a examenului de Bacalaureat.

Examenul de bacalaureat continua cu proba scrisa la Limba Romana. In acest an, in judetul Vaslui, doar 2.934 de candidati s-au inscris la bacalaureat, dintre acestia peste 400 provin din promotiile anterioare. Cifra reprezinta un record pentru judetul Vaslui, fiind bacalaureatul cu cea mai mica prezenta de dupa Revolutie.

Exista doua variante de subiecte la aceasta proba. Una este pentru elevii care au absolvit filiera teoretica, profilul real, filiera tehnologica si filiera vocationala, cu exceptia profilului pedagogic.


A doua varianta de subiecte este pentru absolventii de profil uman (filiera teoretica) si de profil pedagogic (filiera vocationala).

La examen, elevii trebuie sa rezolve subiectele in cel mult trei ore.

absolventii liceu judetul vaslui filiera tehnologica trei or
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

constantin  | #330
Muncă de calitate (operator online) și bine plătită: 300 de dolari lunar! Vedeți acest job și convingeți-vă de seriozitatea noastră! Aici puteți avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment să începeți! Cereți urgent detalii la email mesagerulalb@yahoo.com !
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023528 (s)