marți, 19 martie, 2024

Barbat cautat de autoritatile romane, depistat la controlul de frontiera din P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si predat autoritatilor competente un cetatean roman, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii.

In data de 29 mai, in jurul orei 12.15, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a iesi din tara, calatorind cu un autoturism inmatriculat in Romania, cetateanul roman Emil N., in varsta de 62 de ani.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare, emisa de autoritatile romane, persoana avand de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii pe teritoriul Romaniei.” declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Persoana a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img