joi, 18 aprilie, 2024

Barbat din judetul Vaslui, retinut la Sebes pentru furt si lovire sau alte violente

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Vaslui, îngrijitor la o stână din comună Ohaba, care l-ar fi agresat pe un vârstnic. Bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 12 septembrie 2018, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 38 de ani, din comună Codăeşti, judeţul Vaslui care lucra ca şi îngrijitor de animale la o stână din comună Ohaba.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 11 septembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi avut discuţii, în contradictoriu, cu un bărbat de 74 de ani, din comună Ohaba, proprietarul stânei, împrejurare în care i-ar fi sustras telefonul mobil, iar ulterior i-ar fi aplicat mai multe lovituri.

Fapta a fost reclamată poliţiei în dimineaţa zilei de 12 septembrie, de către fiul victimei, care s-a deplasat la stână unde l-a găsit pe vârstnic agresat.

Victima a fost transportată, în stare stabilă, la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale şi a fost examinată medico – legal.

Ulterior, persoana bănuită de comiterea agresiunii s-a deplasat la o altă stână, din comună Stremţ, loc în care a fost identificat de poliţişti.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi lovire sau alte violenţe, urmând ca în cursul zilei de azi, 13 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img