marți, 19 martie, 2024

Barbat gasit mort in beci. S-ar fi intoxicat, dupa ce a verificat mustul

Distribuie:

Publicat:

Barbat gasit mort in beci in Cotu Vames, judetul Neamt. Omul s-a stins din viata, la 61 de ani, dupa ce s-ar fi intoxicat cu dioxid de carbon, rezultat in urma fermentatiei mustului.
Trupul barbatului a fost descoperit, sambata, de catre vecinii cu care ar fi trebuit sa mearga la cules de porumb.
„Barbatul avusese aseara o intelegere cu mai multi consateni ca astazi sa mearga la cules de porumb. Dimineata, cand trebuia sa se intalneasca, barbatul nu a iesit la poarta, motiv pentru care consatenii au inceput sa-l caute, fiind gasit decedat in beci”, a declarat pentru Libertatea inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, Mihai Mitrea.

Oamenii au sunat la numarul de urgenta 112 si au solicitat un echipaj de pompieri care, de altfel, a si scos din beci cadavrul barbatului de 61 de ani. Politia a declansat o ancheta in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc decesul barbatului.
In urma cu aproape o luna, un barbat din judetul Vaslui a murit in timp ce-si verifica butoaiele cu must din beci. Vasluianul de 53 de ani a cazut victima fermentatiei mustului, iar alti trei membri ai unei familii au fost gasiti in stare de inconstienta in beci, din aceleasi motive. In zona Moldovei, pana acum, in total, zece persoane au avut de suferit din cauza fermentatiei vinului, iar trei dintre acestea au murit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img