joi, 28 martie, 2024

BARBATUL care a CREAT jocul BALENA ALBASTRA a fost PRINS si DEZVALUIRILE lui AU SOCAT o LUME INTREAGA! Uite de ce A VRUT ca TOTI COPIII sa MOARA: ,,Mureau fericiti, le spuneam ca…”

Distribuie:

Publicat:

Philipp Budeikin are varsta de 21 de ani, este din Rusia si este inventatorul jocului ,,Balena Albastra”. El si-a marturisit faptele din inchisoare, in prezent se afla in arest fiind acuzat ca a instigat la sinucidere peste 16 adolescente.

Tanarul spune ca a creat acest joc pentru ca el crede ca victimele erau ,,reziduuri umane”, si a declarat politiei ca el incepuse un proces de ,,curatare a societatii”. Pe scurt, jocul implica mai ales adolescenti usor de manipulat si ii convingea sa indeplineasca sarcini pe durata a 50 de zile. Sarcinile lor puteau fi urmarirea de filme horror sau ranirea voluntara, dar in ultima zi jucatorul este obligat sa se sinucida.

Doua fete de 15, respectiv 16 ani au sarit de pe o cladire in februarie, o fata de 12 ani s-a aruncat de la etajul al paisprezecelea al unei cladiri din rusia in ziua de Craciun. Fata de 12 ani se pare ca s-a sinucis la exact 50 de zile de la logarea pe un grup online de chat numit ,,Trezeste-ma la 4:20”.

Desi creatorul jocului a fost arestat, jocul se raspandeste in continuare, chiar si in Romania a facut multe victime care l-ar fi jucat.

Intrebat daca chiar a impins adolescenti catre sinucidere, Philipp Budeikin a declarat: ,,Da, chiar am facut asta. Nu va faceti griji, veti intelege totul. Toata lumea va intelege. Ei mureau fericiti. Eu le dadeam ceea ce nu au avut in viata reala: caldura, intelegere, o legatura reala cu altcineva. Exista oameni, dar exista si gunoaie umane, cei care nu au nicio valoare pentru societate. Cei care fac sau vor face rau societatii. Eu curatam societatea de astfel de oameni. Am inceput in 2013 cu o comunitate online, m-am gandit la ideea asta timp de 5 ani. Era necesar sa fac diferenta cumva intre oamenii normali si gunoaiele biologice.”.

El mai spune ca atunci cand ii indemna pe copii sa se sinucida le spunea sa nu le fie frica: ,,Le spuneam ca ii voi aduna pe toti intr-o echipa in ceruri”.

In concluzie, acest om se folosea de lipsurile la nivel emotional ale copiilor pentru a-i manipula. Cel mai bun mod de a lupta impotriva acestui joc este acela de a creste copii sanatosi si puternici din punct de vedere emotional! Cei care au parte in viata reala de ,,caldura, intelegere, o legatura reala”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img