joi, 28 martie, 2024

Barbatul care a incercat sa se impuste in cap dupa ce s-a certat cu nevasta va fi externat

Distribuie:

Publicat:

al nu avea mari sanse de supravietuire, Nicolae Gh. a scapat de infectie, iar evolutia starii sale de sanatate este pozitiva. 

Reamintim ca barbatul a incercat sa se sinucida, dupa o cearta cu sotia. Acesta avea in casa o arma confectionata chiar de el. Nicolae Gh. s-a impuscat in gat si glontul a trecut prin creier si s-a oprit intr-un os, in calota craniana. Barbatul este la prima tentativa de suicid.

"Pacientul a fost diagnosticat cu plaga impuscata cervico-craniana. Acesta a pus teava pustii in gat si a apasat pe tragaci. Glontul a trecut prin gura, creier si s-a oprit in calota craniana. Pacientul este constient, dar nu comunica. Nu stim daca poate sau nu sa vorbeasca, pentru ca nu spune nimic. I se administreaza tratament complex de specialitate si se discuta despre gasirea unei metode operatorii pentru scoaterea glontului. Acest pacient este o exceptie. Este un caz fericit. Am mai avut pacienti care s-au impuscat in cap si au murit pe loc sau la spital. Intr-o situatie de acest gen te astepti ca pacientul sa fie pe moarte. Glontul a trecut printr-o zona in care nu sunt centri vitali. Leziunile provocate de glont sunt importante si oricand pot sa apara reactii intarziate", a declarat dr. Florin Gramada, purtator de cuvant la spitalul mentionat.

Politistii de la Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Bacau au deschis dosar penal lui Nicolae Gh. pentru uz de arma fara drept si incalcarea regulamentului armelor si munitiei.

"In prezent, se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de uz de arma fara drept si nerespectarea regimului armelor si munitiei. In ziua de 30 ianuarie 2018 am fost sesizati ca, pe fondul unui conflict in familie, un barbat s-a impuscat cu o arma artizanala. Arma a fost ridicata de politisti si ancheta este in desfasurare", a declarat agent-sef adjunct de politie Catalina Cretu de la IPJ Bacau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img