vineri, 26 aprilie, 2024

BARLA:D NU ATI VOTAT PRIMAR PSD, NU AVETI PATINOAR!

Distribuie:

Publicat:

O lupta politica se da intre reprezentantii social democrati si liberali. Din toata aceste contre politice cei care pierd sunt barladeni, caci subiectul “ patinoar” starneste multe controverse. Dupa discutiile sterile si indelungate purtate in Consiliul Local Municipal pe tema acestui subiect, grupul PSD transmite prin intermediul retelei de socializare un comunicat. Coincidenta sau nu,  acesta este redactat “ ca la carte” din punct de vedere legislativ, aceste argumente nefiind spuse in alocutiunile expuse de catre Andrei Huiban ( liderul grupului) si nici macar de juristul Sorin Raducanu. Lucrul aceste ne duce cu gandul ca, probabil, in spatele acelor fraze sta chiar deputatul Adrian Solomon si nicidecum consilierii. Social democratii au fost atenti, miercuri 25 Octombrie,  doar la exprimarile incorecte din proiectul initiat de Boros. Postarea a starnit nemultumirea barladenilor care au fost sanctionati, respectiv redusi ( sterse comentariile) la reducere. Si la capitolul raspunsuri cel care manageriaza pagina a dat dovada de un puternic “simt al umorului” .

BARLADEAN “ URECHIT” DE PSD BARLAD.

 Prima postare in legatura cu comunicatul afisat vine din partea lui Deso Latte care le scrie social-democratilor : “ in concluzie patinoarul va fi gata in luna Iulie-August anul urmator. Pe barladeni nu ii intereseaza stufarisul acesta electoral si nici animozitatile din cele doua tabere politice. Pe ei ii intereseaza sa realizati acest obiectiv.

Raspunsul PSD Barlad a venit prompt si plin de reprosuri .

“ Credem ca si Dvs le asteptati precum toti cei care l-au votat pe Boros. Cu rusinea de a fi votat asemenea obiective enumerate mai sus si irealizabile credem ca o sa ramaneti dumneavoastra”.

Contribuabilul barladean le raspunde acestora facandu-si cunoscut optiunea politica si punctul sau de vedere.

 “  Nu am votat cu un partid . Am votat pe singurul consilier independent Bogdan Sarbu. Si daca ma judecati ca nu am votat pentru scaunul de primar o sa ca raspund simplu: sunt dezolat. Cat tupeu aveti sa dati vina pe primarul actual ca nu a facut patinoar in doi ani de zile cand dvs nu ati fost in stare sa faceti in 25 de ani? Stiti ca barladenii au mers an de an la Tecuci, Iasi sau Vaslui? Stiti ca barladenii traiesc cu rusinea ca de cativa ani merg la Vaslui la mall ( unul mai modest ce e drept, dar care exista totusi) iar la Barlad pana de curand si farmaciile erau inchise noaptea? Sa va mai amintesc de tomograful lui Lefter care a stat luni de zile in fata spitalului. Eu am primit o educatie simpla: daca nu pot stau in banca nea. Daca nu sunteti in stare de nimic de ce nu lasati pe altii? As vrea sa va spun multe dar nu am timp. Nu am timp pentru ca muncesc in tari straine pentru altii. Va mai intreb un singur lucru: de ce nu ati intocmit un comunicat de presa in care sa ne Spuneti ca atunci cand e vorba de interesul barladenilor lasati orice “ razboi” politic si va angajati sa realizati in cel n-ai scurt timp acest obiectiv. Sunt sigur ca nu o sa se intample asta niciodata si singura reactie din partea dvs va fi intotdeauna aceeasi : sa dati vina pe altii”.
Asa cum era lesne de intuit conversatia si raspunsul au fost sterse si activata optiunea” interzis” postarilor.

LEGILE LE CUNOSC, ROMANA-I PRAF!

Daca la capitolul raspunsuri arogante stau bine , nu acelas lucru il putem spune si despre exprimarea gramaticala. Comunicatul era plin de greseli ( pe care mai apoi le-au corectat) dar a ramas dovada. Cititi si va minunati.

“ Domnule Primar a municipiului Barlad, Dumitru Bouros,
Grupul de consilieri locali ai PSD va aduce la cunostinta ca sustinem proiectul organizarii unui patinoar in municipiul Barlad, in orice locatie stabilita de Primaria Barlad, in conditiile respectarii etapelor reglementate prin legislatia in vigoare. Astfel, exista doua posibile directii:
Identificarea unei suprafete de teren pe care v-a trebui sa o individualizati cadastral. Daca acea suprafata face parte din domeniul public al municipiului Barlad, punerea la dispozitie a locatiei catre firma privata se va face doar prin licitatie publica “. Reluam intrebarea: cine le ofera lectii de limba romana?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img