joi, 25 aprilie, 2024

BARLAD :1- 0 PENTRU CONSILIERII PSD

Distribuie:

Publicat:

In ultima sedinta de Consiliul Local consilierii social democrati barladeni s-au jucat cu nervii liberalilor. Un joc usor de intuit iar rezultatul usor de anticipat, o “ baba oarba” cu votul pentru investirea celei care ar fi trebuit sa fie validata- Geanina Radu. Dupa scena cu validarea dosarului a venit randul adresei trimisa de Silviu Budescu, cel exclus de PNL Barlad in luna Noiembrie si care s-a adresat instantei pentru a-si gasi dreptatea. Acesta ii ruga pe social democrati sa nu voteze noua nominalizare pana cand fostii lui colegi nu vin cu un certificat de grefa. Acest lucru a produs iritarea maxima in tabara Bratienilor.

Consilierul Liviu Luca a fost cel care s-a adresat colegilor social-democrati spunandu-le “ ca nu aveti nicio competenta sa va bagati in deciziile unui partid politic. M-am saturat sa aud ca suntem la mana PSD-ului”.
Andrei Huiban a punctat spunandu-le ca “ l-ati dat afara pe Cornel Plesu, la Mihai Bozianu a fost o problema . Sunt niste chestii de neseriozitate”.  

Cireasa  de pe tort a venit din partea doamnei Cristina Tiron care , provocata de un liberal in legatura cu darea afara a lui Valeriu Costachescu, a declarat “ da’ cand ne-ati votat viceprimarul cum a fost?” ( n.r. asta chiar ca a durut).

Rezultatul votului a fost unul previzibil zece voturi pentru si tot atatea abtineri, lucrul acesta punctand-l consilierul independent Bogdan Sarbu- “ se pare ca nu v-ati dorit suficient si nu ati negociat bine”. Punct lovit, punct ochit!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img