miercuri, 24 aprilie, 2024

Barlad : 1 milion de euro pentru sectia de pediatrie

Distribuie:

Publicat:

Apare soarele si in spitalul nostru! In cel mai scurt timp angajatii sectiei de Pediatrie din cadrul Spitalului de Urgenta “ Elena Beldiman” impreuna cu micutii pacienti se vor putea bucura de conditii corespunzatoare unei institutii sanitare europene.

Edilul sef Dumitru Boros a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca a semnat contractul in legatura cu „Cresterea eficientei energetice a clãdirii Sectiei de Pediatrie”. Valoarea proiectului este de 4. 490.617, 75 lei.

 „Este un proiect la care s-a lucrat cu consultantã dar si cu Biroul de Fonduri europene din cadrul Primãriei Barlad si este in valoare de un milion de euro si sperãm ca investitia sã schimbe ceva in cadrul spitalului barlãdean. Este al patrulea contract semnat de cand sunt primar, care aduce bani din afara bugetului local. Lucrãrile vor consta in anveloparea clãdirii sectiei de pediatrie, se va schimba complet stoleria (usi, geamuri din termopan), acoperis, planseu etc. Cota noastrã de contributie este de aproximativ 10% “ a declarat primarul Boros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img