miercuri, 1 mai, 2024

BARLAD:Barbat din comuna Alexandru Vlahuta,retinut pentru FURT

Distribuie:

Publicat:

@Politistii din cadrul Politiei municipiului Barlad au retinut un barbat din comuna Alexandru Vlahuta care a savarsit o infractiune de furt. Acesta a fost prezentat unitatii de parchet cu propunerea de arestare preventiva. 

La sfarsitul lunii octombrie, Politia municipiului Barlad a fost sesizata de un barbat din municipiul Barlad cu privire la faptul ca i-a fost sustras moped din fata unui imobil din municipiul Barlad.

Politistii au stabilit faptul ca in seara de 31 octombrie a.c., barbatul a mers la o persoana domiciliata intr-un bloc de pe strada George Enescu din municipiul Barlad. Acesta si-a lasat parcat moped in fata imobilului respectiv. Dupa aproximativ doua ore, cand a intentionat sa plece spre domiciliu, barbatul a constatat furtul vehiculului.

In urma investigatiilor efectuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad impreuna cu politisti din cadrul Postului de Politie Podu Turcului, judetul Bacau a fost identificat B. Florin, de 29 de ani, din comuna Alexandru Vlahuta, banuit de comiterea faptei. Acesta a fost identificat in trafic, in timp ce se deplasa cu mopedul pe raza localitatii Podu Turcului din judetul Bacau.

B. Florin a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore. Astazi barbatul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunere de arestare preventiva.

Pentru prevenirea infractiunilor de furt de vehicule politistii recomanda proprietarilor sa-si monteze sisteme de alarma ca o prima bariera de stopare a intentiilor celor certati cu legea. De asemenea, dupa caderea intunericului, parcati vehiculele in locuri vizibile si bine iluminate.

De asemenea, apelam la spiritul cetatenesc al tuturor si va sfatuim sa sesizati de urgenta Politia ori de cate ori observati ca, in preajma unui vehicul, indiferent de locul unde este parcat, sunt persoane necunoscute, care nu au ce cauta in zona in mod normal si care studiaza atent vehiculul. Incercati sa retineti cat mai multe detalii referitoare la persoanele respective – aspect, infatisare, inaltime, varsta aproximativa, hainele cu care sunt imbracate, directia de deplasare, marca, numarul si culoarea mijlocului de transport pe care il folosesc – informatiile pe care le transmiteti fiind de mare ajutor politistilor in eventualitatea producerii unui incident. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img