marți, 19 martie, 2024

Barlad : Barbat evacuat cu forta din centrul de carantina

Distribuie:

Publicat:

Caz controversat in judetul Vaslui dupa ce un barbat din municipiul Barlad  a refuzat sa plece acasa, dupa cele 14 zile obligatorii de carantina.

A fost necesara interventia fortelor de ordine pentru ca acesta sa fie evacuat..
Potrivit DSP Vaslui, barbatul, care initial a acceptat cu reticenta plasarea in carantina institutionalizata la reintoarcerea in tara si a amenintat autoritatile ca va face o plangere penala daca impun astfel de masuri in cazul sau, a ajuns sa nu mai vrea sa plece din centru la stabilirea perioadei de carantina.
"Persoana nu prezenta simptomele specifice infecarii cu noul coronavirus, motiv pentru care s-a decis ca poate parasi spatţiul de carantina. Persoana a refuzat sa paraseasca locul in care statuse in carantina pentru o perioada de 14 zile si am solicitat interventia fortelor de ordine pentru evacuarea sa. In final, dupa unele discutii, persoana a fost de acord sa mearga la domiciliu", a declarat, pentru Agerpres, directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

La nivelul judetului Vaslui, la aceasta data sunt monitorizate de DSP un numar de 3.915 persoane care sunt in izolare la domiciliu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img