luni, 18 martie, 2024

BARLAD: BEAT SI CU PERMISUL SUSPENDAT A IEȘIT LA PLIMBARE

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii rutieri au identificat un conducător auto cu permisul de conducere suspendat și cu o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat . Acestuia i-a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Politistii din cadrul Biroului Rutier Bârlad, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Gheorghe Doja din municipiul Bârlad, au observat un autoturism a cărui conducător auto a schimbat  direcția de deplasare fără a semnaliza. S-a procedat la oprirea autovehiculului  pentru control și s-a constatat că era condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Bârlad.
Șoferul emana halenă alcoolică, motiv pentru care s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate de polițiști în baza de date a deținătorilor de permise auto s-a constatat faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuz  de recoltare de mostre biologice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img