marți, 19 martie, 2024

Barlad:Bebelus mort

Distribuie:

Publicat:

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă. 

O femeie în vârstă de 34 de ani, cu sarcina la termen, s-a prezentat sâmbătă la Spitalul de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ după ce ar fi simţit că ceva nu este în regulă cu fătul. Medicul de gardă a asigurat-o că nu sunt probleme şi a internat-o pentru naştere, femeia născând după o zi un făt mort. 

‘Tatăl femeii care a născut a depus o plângere, însă în urma audierilor acesta a menţionat că nu doreşte să mai fie continuate cercetările. Cu toate acestea, au fost demarate cercetări, fiind dispusă efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul fătului’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana David.

 Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ din Bârlad au declarat că nu au o explicaţie pentru decesul intrauterin al fătului şi că aşteaptă rezultatele necropsiei. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img