vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: „ CATE –N LUNA SI-N STELE” LA „ ȘCOALA ALTFEL”

Distribuie:

Publicat:

In perioada 27 februarie- 31 martie elevii sunt asteptati cu mult drag la Planetariu din Barlad. Invitația este lansată chiar de gazda , muzeograful Ciprian  Vîntdevară, coordonatorul Planetariului și al Observatorului Astronomic, în conditiile in care din aceasta săptămana începe Programul „Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun”.

„Profesorii care doresc să facă programări cu grupurile de elevi pentru vizionarea de spectacole documentare de astronomie la Planetariul Muzeului «Vasile Pârvan» Bârlad o pot face în funcție de programul planetariului, care este deschis publicului de marți până sâmbătă. Orele de difuzare a spectacolelor sunt 11.00, 13.00 și 15.00, iar proiecțiile vor avea loc pentru minimum 20 și maximum 39 de persoane, însă numai pe bază de programare. Prețul biletului este de 4 lei/persoană”, a declarat Ciprian Vîntdevară.

Copiii vor avea ocazia de a viziona  documentarul „Atingând marginea Universului”, dublat în limba română, cu o durată de 50 de minute dar si : „Două mici bucăți de sticlă – miracolul telescopului”, „Galaktos”, „Călătorie spre un Miliard de Sori”, „Cursa spre Pământ”, „ALMA (Atacama Large Millimetre Array)”, „Tărâmul Luminii” și „Sistemul Solar, Planetes en Vue”.

Programările se pot face prin intermediul numărului de telefon 0335/428.808, de marți până duminică, în intervalul orar 8.00-16.00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img