sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD: CE SE INTAMPLA CAND SEMNEZI „ CA PRIMARUL”?

Distribuie:

Publicat:

O informatie postata pe site-ul Primariei Barlad a starnit o intreaga polemica printre proprietarii de catei. Conform documentului semnat de edilul sef Dumitru Boros se aduce la cunostinta opiniei publice urmatorul anunt : „ primaria municipiului Barlad va informeaza ca , potrivit OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan , cu completarile si modificarile de rigoare , toti proprietarii de caini de pe raza municipiului Barlad sunt obligati sa efectueze microciparea si sterilizarea cainilor pe care ii detin”.                                                              

Functionarul public a redactat pe genunchi anuntul iar primarul a semnat…fara sa citeasca. Conform enuntului, toti stapanii ( n.r. conform articolui 13 „ este obligatorie sterilizarea cainilor cu sau fara stapan apartinand rasei comune, metisii acestora, exceptie facand exemplarele cu regim special prevazute in normele metodologice de aplicare a prezentei ordonantei de urgenta”) cu patrupede de rasa sau nu sunt obligati sa faca acest gest.                                                                                                            
Era pe intelesul tuturor daca se specifica „ cu subiect si predicat” acest aspect si nu se ingrosau frazele care chiar nu isi aveau rostul in text. Asadar, proprietarii de catei rasa comuna ( maidanezi) si metisi trebuie sa se supuna legii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img