marți, 19 martie, 2024

Barlad : Consilierii au votat. Un nou intreprinzator va organiza “Zilele Toamnei” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Promisiuni, bucurie si in final un vot pozitiv- de asta a avut parte întreprinzătorul care si-a exprimat dorința de a organiza “ Sărbătoarea toamnei”. 

In ședinta extraordinara care s-a desfășurat vineri,14 Septembrie, consilierii locali barladeni au fost de acord ca un concetățean de al nostru sa fie responsabil de buna dispoziție a oamenilor care vor fi prezenti la finalul acestei saptamâni. 

In perioada 27-30 septembrie, pe scena amplasata in zona Pietii „Sfantul Ilie” vor evolua interpretii de muzica popularaGeta Postolache, Mariana Stan, Anton Achitei, Vasilica Bordianu si Ioana Dirstar. Nu va lipsi Daniel Trifu, cantaretul Alex Baroc(nepotul interpretei de jazz Aura Urziceanu), Georgiana Bordianu si Ilo iar cap de afiș va fi basarabeanul Pavel Stratan si artistul Doddy cunoscut datorita colaborarilor cu Lora, Nicole Cherry.

 

Noutatea legislativă apare in contractul pe care ambele părți l-au semnat. Conform actului oficial, prestatorul se obliga sa asigure derularea programului artistic asa cum a fost stabilit de comun acord cu organizatorii barladeni, inclusiv sa asigure echipamentul tehnic profesional (scena, sunet, lumini, etc.) si resursele umane si materiale. Tot firma va plati si toate cheltuielile cu utilitatile (apa, canal, salubritate, energie electrica) si plata artistilor (estimata la 26.000 euro), dar va incasa si chiriile comerciantilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img