vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: CU VITEZA MELCULUI VOR RIDICA HLEABURILE – FOTO

Distribuie:

Publicat:

De aproape o luna de zile consilierii locali barladeni au votat un proiect de hotarare ce permite autoritatii locale ( prin serviciile proprii sa faca un pic de curatenie pe strazi si trotuare, acolo unde se odihnesc de ani de zile rablele). Frumos pana aici, dar acum au realizat ca au nevoie si de spatiu de depozitare pentru acestea. Asadar, astazi consilierii locali vor trebui sa voteze proiectul  ce vizeaza „aprobarea indicatorilor tehnico-economici si executia lucrarilor pentru realizarea investitiei «Platforma imprejmuita destinata depozitarii vehiculelor abandonate si a celor fara stapan», in ingraditura Centrului de Afaceri «Tutova», aflat in administrarea Directiei pentru Administrarea Pietelor, Parcarilor si Cimitirelor Barlad”.   
                        
 Potrivit initiativei, de activitatea de ridicare, transport, depozitare si valorificare a vehiculelor fara stapan sau abandonate pe domeniul public sau privat al Barladului va raspunde Directia pentru Administrarea Pietelor, Parcarilor si Cimitirelor  care va asigura si spatiul necesar, ingradit, iluminat si pazit permenent.”In acest scop, se va executa in regie proprie o lucrare de imprejmuire pe o suprafata de 1.800 de metri patrati, estimata la 10.000 de lei, cu TVA, conform Notei conceptuale intocmite de directorul DAPPC Barlad. Pentru alocarea fondurilor si executia acestei investitii, este necesara, in prealabil, aprobarea indicatorilor tehnico-economici ce rezulta din documentatia mentionata”, conform expunerii de motive a proiectului de hotarare.      In anexa se prevede ca durata de realizare a investitiei o perioada de o luna de la alocarea banilor de la bugetul local, iar ca materiale folosite la imprejmuire – gard din plasa zincata de 1,75 metri, 60 de stalpi si 12 metri liniari de teava 40x40x3 milimetri pentru poarta.          
                                                                                     
Frumos pana aici , dar putem face pariu “ ca practica va fi cea care ne va omori”? Si ca sa nu fim acuzati de rea intentie va dam si un prim exemplu, un fel de “cui  a lui Prepelea”. In fata Politiei municipale zace , pe jante, bineinteles, o mare masina. Poate , Locala nu mai asteapta sa fie sunata si se duc singurii sa o ridice, daca nu … un telefon dat de la ofiterul de serviciu poate va rezolva problema. Exact in fata ochilor si pe spatiile de parcare a acestora, sa lasi abandonat autovehicolul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img